Pieslēdzies tiešsaistes un klātienes diskusijai “Inovāciju sviests”
Latvijas Tehnoloģiskais centrs (LTC) un Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā aicina apmeklēt paneļdiskusiju “Inovāciju sviests”, kurā tiks runāts par aktuālajiem izaicinājumiem pārtikas rūpniecības un inovāciju jomā Latvijā. Diskusijas notiks uz “Riga Food” galvenās skatuves 3 dienas, un sarunās piedalīsies dažādi pārtikas nozares eksperti.
5. septembrī interesenti aicināti uzzināt par jaunākajām testēšanas iespējām uzturvērtības marķēšanai, diskutēt par bezglutēna pārtiku, vides un sociālajiem izaicinājumiem ēdināšanas nozarē.
6. septembrī norisināsies diskusijas par iepakojuma dizainu un ilgtspēju, alternatīviem olbaltumvielu avotiem, savukārt 7. septembrī – par pārtikas izšķērdēšanu un aizmirstajiem ēdieniem.
Pasākumam var pieslēgties arī tiešsaistē Latvijas Tehnoloģiskā centra Facebook lapā:
5. septembra diskusija “Recepte topošajam pārtikas uzņēmējam”
https://www.facebook.com/events/507163292064787/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D
6. septembra diskusija “Latvijas pārtikas kompetences centrā izstrādātie jaunie produkti un nākotnes iespējas”:
https://www.facebook.com/events/841809791020599/?ref=newsfeed
7. septembra diskusija “Garšas un sirdsapziņas savienojums: restorāna COD šefpavāra Artūra Taškāna meistarklase ar Godīgās tirdzniecības šokolādi”:
https://www.facebook.com/events/392546023878467/?ref=newsfeed
Pilnu diskusiju sarakstu ar linkiem tiešsaistei vari atrast šeit: https://www.facebook.com/lvtehcentrs/events/?id=100057596013092&sk=events