Pasākumi

Aicinām piedalīties starptautiskā seminārā par inovatīviem un ilgtspējīgiem risinājumiem pārtikā un iepakojumā

Rīga, Latvija

Latvijas Tehnoloģiskais centrs (LTC) Eiropas Biznesa atbalsta tīkla (EEN) un ADMA TranS4MErs projektu ietvaros aicina piedalīties starptautiskā seminārā “Inovatīvi un ilgtspējīgi risinājumi pārtikā un iepakojumā”. Seminārs norisināsies Izstāde RigaFood 2022 laikā.

Norises laiks: 9. septembris, 11:00-15:00.

Seminārs notiks latviešu un angļu valodās. Gaidīti visi interesenti. Reģistrēties pasākumam šeit.

Galvenās semināra tēmas:

· Sūkalu un uz pektīna bāzes veidots biopārklājums sieram;
· Probiotiskais Edam tipa siers kā modeļvide bioapvalka testēšanai;
· Olbaltumvielu sagremojamība un probiotiku saglabāšana jaunā tipa sierā;
· Bioloģiski noārdāms iepakojums siera nogatavināšanai un izplatīšanai;
· Eiropas Biznesa atbalsta tīkls – atbalsta instruments pārtikas nozarei;
· Pārtikas tehnoloģijas fakultāte – vieta kur top ilgtspējīgi risinājumi pārtikas industrijai;
· ADMA – atbalsts ambicioziem un inovatīviem ražošanas MVU, ar mērķi kļūt par nākotnes rūpnīcām;
· Intelektuālā īpašuma aktualitātes pārtikas industrijā;
· Auzu proteīna uzturvērtības pārdalīšanas mitrās apstrādes plūsmās;
· Pākšaugi kā vērtīgs olbaltumvielu avots.

PANEĻA DISKUSIJA – Izaicinājumi iepakojuma nozarē mūsdienās.

Pieteikšanās, rakstot uz e-pastu: agnese.kore@techcenter.lv

Seminārā piedalās: Latvijas Tehnoloģiskais centrs, Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā, LIAA, Latvijas Pārtikas Kompetences Centrs, IPR Help Desk Ambassador, Pārtikas Produktu Kvalitātes Klasteris, LLU PTF/TEPEK, Lithuanian University of Health Sciences, LSMU, Biotechnology Competence Centre, BioCC OÜ, Nofima.