Aktualitātes

Pievienojies vebināram par uzņēmējdarbības veikšanu Japānā

Vebināru sērija “Aptverot globālos tirgus” atbalsta Eiropas mazos un vidējos uzņēmumus un jaunuzņēmumus, lai ieviestu inovācijas un paplašinātos Āzijā, Āfrikā un Amerikā. Vebinārus rīko dažādu Eiropas Komisijas dienestu un pasaulē lielākā biznesa pakalpojumu sniedzēja “Enterprise Europe Network” eksperti.

Enterprise Europe Network — vebinārs | 2024. GADA 27. JŪNIJS 10:00–11:00 (CET) — uzņēmējdarbības veikšana Japānā: ES uzņēmumu iespējas zaļo tehnoloģiju un viedo rūpnīcu robotikas tirgū

Mērķauditorija

Vebinārs ir paredzēts Eiropas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem (MVU), jaunizveidotiem uzņēmumiem (starptautiska mēroga), Eiropas klasteriem un klasteru vadītājiem, Enterprise Europe biznesa konsultantiem un citiem interesentiem.

Mērķi

Šis vebinārs iepazīstinās ar uzņēmējdarbības iespējām un internacionalizācijas atbalstu, kas paredzēts Eiropas Savienības MVU, lai ienāktu Japānas tirgū. Tas sniegs stratēģisku ieskatu zaļo tehnoloģiju un viedo rūpnīcu robotikas nozarēs Eiropas Savienības uzņēmumiem, kas vēlas ienākt Japānas tirgū, un prezentēs stāstus par Eiropas MVU, kas veiksmīgi ienākuši Japānas tirgū.