Aktualitātes

Aicinām piedalīties tirdzniecības misijā Palermo, Sicīlijā oktobrī

Itālijas Biznesa apvienība (Sicindustria – Business Association), Sicīlijas tirdzniecības kameru apvienība (Unioncamere Sicilia) un LIAA Eiropas Biznesa atbalsta tīkls (EEN) aicina Latvijas iepircējus piedalīties tirdzniecības misijā, kas norisināsies no 2024. gada 1. līdz 2. oktobrim Palermo, Sicīlijā.

Biznesa misijas laikā paredzētas individuālās tikšanās ar ražotājiem, degustācijas, vizītes uzņēmumos u.c. aktivitātes.

Tirdzniecības misijā var pieteikties šādi uzņēmumi: pārtikas un dzērienu (tostarp vīna un stipro alkoholisko dzērienu) importētāji, izplatītāji, vairumtirgotāji; pārtikas ķēžu pārstāvji, lielveikali/lielveikali, iepirkumu aģenti viesnīcām un restorāniem, specializētie pārtikas un vīna veikali, e-komercijas pārstāvji pārtikas nozarē, kurus interesē Itālijā ražoto produktu iegāde.

Pieteikšanās termiņš – 2024. gada 15. jūlijs, reģistrējoties platformā https://fooddrinks-sicily-2024.b2match.io/signup

Papildu informāciju iespējams iegūt rakstot uz e-pastu: een@liaa.gov.lv

Uzņēmumiem jārēķinās ar transporta, izmitināšanas un pārstāvju komandējuma izmaksām (dienas naudas), bet vismaz 14 iepircējiem piedaloties iepircēju programmā (Hosted Buyers), būs iespēja segt visas transporta un uzturēšanās izmaksas misijas laikā.

Dalību pasākumā apstiprinās organizatori Sicīlijas pusē un noteicošie kritēriji būs pieteikšanās datums, uzņēmuma apgrozījums un dibināšanas gads, kā arī uzņēmuma pārstāvim ir jābūt lēmuma pieņēmējam uzņēmumā.

Informācija par pasākumu pieejama šeit https://fooddrinks-sicily-2024.b2match.io/

 

Kontaktinformācija:

Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN)
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālr.: +371 67039430
een@liaa.gov.lv
www.liaa.gov.lv 
www.een.lv; een.ec.europa.eu