Aktualitātes

Uzņēmumi no EEN konsultāciju dienām meklē sadarbības partnerus Latvijā

Vācijas ziemeļu reģiona Eiropas Biznesa atbalsta tīkla (EEN) partneriestāde Business Development and Technology Transfer Corporation of Schleswig-Holstein organizēja tiešsaistes tikšanās sesijas ar Vācijas uzņēmējiem, kuri meklēja sadarbības iespējas ar Baltijas reģiona pārstāvjiem. Pasākums notika no 20.-23. februārim. 

Pieejams saraksts ar uzņēmumiem, kuri piedalījās konsultāciju dienās un šobrīd meklē sadarbības partnerus Latvijā. Pasākuma mērķis bija piemeklēt atbilstoši potenciālo sadarbības partneri, ar kuru tiešsaistē pārrunāt sadarbības iespējas par uzņēmējdarbības uzsākšanu reģionā Schleswig-Holstein Vācijā.

 

Uzņēmums Valsts Nozare Uzņēmumu apraksts Mājas lapa
Sananet GmbH Vācija Dzīvības zinātne / medicīnas tehnoloģija Konsultāciju aģentūra, kas darbojas veselības aprūpes nozarē. Vveic medicīnas preču tirgus analīzi, atbalsta medicīnas preču ražotāju piekļuvi tirgum, finansē medicīnas jaunuzņēmumus un konsultē slimnīcas mārketinga un sadarbības jautājumos. Meklē uzņēmumus, kas ir ieinteresēti Vācijas tirgū un vēlas saņemt konsultāciju par tirgus apgūšanu. https://sananet.com/en/
Fienemann TORPEDO GmbH  Vācija Mašīnbūve /iztvaicētāju inženierija TORPEDO piedāvā tehniski pārbaudītu iztvaicēšanas programmu visām nominālajām jaudām no 12 līdz 4000 kg/h propāna kompaktā izpildījumā.
Meklē tiešus kontaktus Latvijā, kā arī tirdzniecības organizācijas / izplatītājus.
https://torpedo-online.de
Weihe GmbH  Vācija Metālapstrāde / cauruļvadu izbūve Metālapstrādes un metināšanas eksperts piedāvā pielāgotus risinājumus cauruļvadu, izolācijas, piederumu, izplūdes klusinātāju jomā.
Meklē partnerus/ piegādātājus metāla konstrukciju /metināšanas jomā, kas var saražot (apstrādāt) ļoti plānas metāla loksnes (5 mm) vai strādāt cauruļvadu būvniecības jomā.
https://weihe-gmbh.de/en/
DEHAS Medical Systems GmbH  Vācija Medicīnas tehnoloģija Medicīnas tehnoloģiju produktu ražotājs un izplatītājs – neatliekamā medicīna / slimnīca / mājas aprūpe / aviācija.
Meklē sadarbības iespējas ar varas iestādēm, militāro un civilo aizsardzību, lai piedāvātu taktiskus negadījumu aprūpes produktus (t.i., pirmās palīdzības komplektus).
Kā arī, meklē izplatītājus neonatoloģijas, pediatrijas, anestēzijas jomā saviem gāzes maisītājiem.
www.dehas.de/en/
JSC Adoris  Lietuva Kuģu būve / remonts Kuģu būve un kuģu remonts, metāla konstrukciju ražotājs, cauruļvadi un HVAC. Meklē sadarbības partnerus, konkrēti darba spēku, kas spētu nodrošināt krāsošanu, metināšanu, kausēšanu. https://adoris.lt
OffTEC Base GmbH & Co.KG  Vācija Apmācība / drošības apmācība Uzņēmums piedāvā drošības apmācību, tehnoloģiju apmācību un speciālu jūrniecības apmācību. Vēlas piedāvāt apmācībsas speciālo uzdevumu vienībām, piemēram, militārpersonām un policijai. www.offtec.de/en/
European Cargo Logistics GmbH Vācija Transports Videi draudzīga loģistika ar vilcienu un kuģi uz Baltiju, meklē importētājus/eksportētājus Igaunijā un Latvijā www.ecl-online.de
Pedrobeat AS Lighting Company Igaunija Apgaismojums LED gaismas ir paredzētas, lai apgaismotu: ielas, rajonus, rūpniecību, lieljaudas rūpniecību, jūras vidi, lauksaimniecības un sporta apgaismojumu (āra un iekštelpu).
Meklē elektroierīču un apgaismojuma vairumtirgotājus/ izplatītājus, elektrotīkla pakalpojumu operatorus, elektromontāžas uzņēmumus, publiskās infrastruktūras iestādes, elektrības un infrastruktūras plānošanas/projektēšanas uzņēmumus.
(Ražotne Latvijā)
https://www.pblc.eu/
Talent Plastics Tartu AS Igaunija Plastamasa / iesmidzināšanas formēšana Inžektorlējuma plastmasas detaļu ražošana meklē ārpakalpojumus, lai būtu iesmidzināšanas liešanas un montāžas piegādātājs  
TECSON GmbH & Co KG Vācija Mērīšanas iekārtas Tvertņu mērīšanas iekārtu, elektronisko cisternu mērierīču un cisternu monitoringa un attālinātās uzraudzības risinājumu izstrādātājs un ražotājs.
Meklē sadarbības partnerus, izplatītājus. Potenciālie klienti ir degvielas uzpildes staciju operatori, namu pārvaldes un uzņēmumi ar degvielas noliktavām.
www.tecson.de
Nissen Germany Vācija Ceļa drošība Pagaidu ceļu drošības aprīkojuma ražotājs; nozīmē aprīkojumu, ko atradīsit būvlaukumā vai nu pilsētā; piem. pamatplāksnes, drošības barjeras, drošības bākas un, protams, brīdinājuma lampas vai būvlaukumā uz lauku ceļa/šosejas; piem. brīdinājuma piekabe, TMA sistēma, VMS, gaismas bultiņa automašīnas jumtam.
Meklē sadarbības partnerus, kas atbild par būvlaukuma uzturēšanu.
www.nissen-germany.com
bioGASMAS Lietuva Biogāze Biogāzes biznesa vadības SaaS/AI risinājums biogāzes biznesa vadīšanai. Programmatūra palielina atjaunojamās biogāzes enerģijas biznesa rentabilitāti.
Meklējam SaaS izplatītājus, Biogāzes (biometāna) elektrostacijas, kas būtu sistēmas lietotāji/klienti; investoriem uzņēmējdarbības uzsākšanai
https://biogasmas.com

 

Arī šie uzņēmumi no Lietuvas meklē sadarbības partnerus. (Papildināts)

 

Mutato nomini 

Lietuva 

 

Uzņēmums ir izstrādājis platformu https://www.getfunded.lt/ , kurā apkopo visu informāciju par pieejamo ES finansējumu un  programmām.

Meklē mazus vai vidējus konsultāciju uzņēmumus, kuri vēlas būt sadarbības partneri aktuālās informācijas ievietošanai un uzturēšanai par Latvijā pieejamām programmām, kā arī uzņēmumus-platformas lietotājus.

https://mutato.lt/

Plastic formo

Lietuva 

 

Uzņēmums ražo termoplastikas  tvertnes un konteinerus ķīmisko produktu, lauksaimniecības produktu uzglabāšanai. Meklē jaunus sadarbības partnerus un klientus.

https://pf.lt

Miesto bitininkai

Lietuva 

 

Uzņēmums piedāvā bišu produktus un bišu stropu izvietošanu un ēku jumtiem pilsētā. Meklē jaunus sadarbības partnerus.

https://urbanbee.lt/

Ja ir interese pārrunāt sadarbības iespējas ar kādu no uzņēmumiem, lūdzu sūtiet savu pieteikumu uz e-pastu: een@liaa.gov.lv