Aktualitātes

Eiropas Pētniecības un Inovāciju dienas notiks 20. un 21. martā Briselē

Eiropas Komisijas ikgadējais pētniecības un inovācijas pasākums pulcē politiķus, pētniekus, uzņēmējus un sabiedrību, lai apspriestu un veidotu pētniecības un inovāciju nākotni Eiropā un ārpus tās.

Pasākums notiks 2024. gada 20. un 21. martā gan Briselē, gan tiešsaistē, ļaujot piedalīties ikvienam!

2024. gada Pētniecības un Inovāciju dienas dos iespēju debatēt par to, kā padarīt Eiropu ilgtspējīgāku un konkurētspējīgāku, kā arī atzīmēs rezultātus un sasniegumus pētniecības un inovācijas jomā kopš pirmās pētniecības un inovācijas pamatprogrammas uzsākšanas pirms vairāk nekā 40 gadiem.

Tā ir jūsu iespēja atklāt veiksmīgus ES finansētus pētniecības un inovācijas projektus, izprast to ietekmi uz mūsu sabiedrību un apspriest ieguldījumu pētniecībā un inovācijā. Jūs varat uzzināt vairāk par programmu “Apvārsnis Eiropa”, P&I atbalstu zaļajai un digitālajai pārejai un daudzas citas tēmas.

Pievienojies mums, lai apspriestu un veidotu pētniecības un inovācijas nākotni.

Plašāka informācija par programmu, sesijām un lektoriem būs pieejama drīzumā. Vairāk informācija ir atrodama šeit: https://projects.research-and-innovation.ec.europa.eu/en/events/upcoming-events/research-innovation-days?fbclid=IwAR0YOGqzJeHpteNPIMKvrYWwMoY0pKEWKMpsd6HIeXdM05kCxqrqbBayMIY