Tehnoloģiju sadarbība

Tehnoloģiju sadarbības piedāvājumu apkopojums (24.03.2023.)

Eiropas Biznesa atbalsta tīkls ir apkopojis jaunākos tehnoloģiju sadarbības piedāvājumus. Ja ir interese par kādu no profiliem, aicinām aizpildīt tiešsaistes formu vai rakstīt uz een@techcenter.lv, norādot POD referenci.

Lielbritānijas bezražotnes uzņēmums, kas specializējas augstsprieguma jaudas ierīču (no 100 V līdz 10 kV), tostarp tranšejas un supersavienojuma IGBT un MOSFET Si, SiC, GaN un dimanta materiālos. Uzņēmums piedāvā augsta līmeņa tehniskās konsultācijas un komponentes, lai projektētu un optimizētu dažādas jaudas ierīces.
Uzņēmums ieinteresēts tehniskajā vai komerciālā sadarbībā. Iespējamās sadarbības nozares: enerģijas pārveidošanas iekārtas, medicīnas ierīču, elektrisko transportlīdzekļu (EV) u.c. jomas.
POD: TOGB20230321024

Beļģijas MVU, kas specializējas 100% elektriskās pilsētas loģistikas jomā, izmantojot pilnu transporta līdzekļu klāstu, piedāvā savu ekspertīzi privāto un publisko nozaru partneriem, kas vēlas kopīgi izstrādāt un ieviest savu nulles emisiju pilsētas loģistikas ceļvedi.
POD: TOBE20230317025

Apvienotās Karalistes uzņēmums ir izstrādājis jaunu pārklājumu ar augstu cietību un zemu berzi, kas ir pārāks par anodēšanu vai plazmas elektrolītisko oksidāciju (PEO). Pārklājums nodrošina ilgāku kalpošanas laiku ātri kustīgām daļām dažādās iekārtās un dzinējos, vienlaikus to ir vieglāk ražot.
Tiek meklēti ražošanas un komerciālās sadarbības partneri dažādās nozarēs, piemēram, tekstilizstrādājumu, iepakojuma, kosmosa, pārtikas, autosporta, luksusa preču.
POD: TOGB20230316014

Ungārijas uzņēmums ir izgudrojis jaunu tehnoloģiju LPG sadalītājiem, kas nodrošina iekšdedzes dzinēju degvielas patēriņa samazinājumu par 20%. Tehnoloģija ir pārbaudīta tirgū, un tai ir pārliecinoši rezultāti.
Tehnoloģija ir 100% savietojama ar esošajiem dzinējiem, dzinēju pārbūve nav nepieciešama.
POD: TOHU20230314033

Nīderlandes tīkla operators nodrošina gāzes un elektroenerģijas sadali mājām un uzņēmumiem noteiktā reģionā. Organizācijai ir nepieciešami progresīvāki mērīšanas risinājumi gāzes instalācijas pārbaudēm un tiek meklēts sadarbības līgums, lai izstrādātu un ieviestu jaunas gāzes instalācijas pārbaudes ierīces.
POD: TRNL20230310014