Tehnoloģiju sadarbība

Tehnoloģiju sadarbības piedāvājumu apkopojums (26.01.2023.)

Eiropas Biznesa atbalsta tīkls ir apkopojis jaunākos tehnoloģiju sadarbības piedāvājumus. Ja ir interese par kādu no profiliem, aicinām aizpildīt tiešsaistes formu vai rakstīt uz een@techcenter.lv, norādot POD referenci.

Nīderlandes uzņēmums meklē tehnoloģijas lietotu elektrisko automašīnu akumulatoru bloku atjaunošanai. Uzņēmums meklē partnerus, kuri var piedāvāt vienkāršas, gatavas lietošanai tehnoloģijas. Piedāvātais sadarbības veids – noslēgt komerclīgumu ar tehnisko palīdzību.
POD: TRNL20230110001

Nīderlandes MVU ir aprites ekonomikas uzņēmums, kas nodarbojas ar pārtikas produktu iepakošanu. Uzņēmums vēlas nomainīt vienreizējās lietošanas pārtikas konteinerus pret atkārtoti lietojamiem. Pārejot uz nulles atkritumu ekonomiku, uzņēmums meklē izgudrojumus vai materiālus, ar kuriem varētu aizstāt pārtikas veikalos pieejamos vienreizlietojamos lietošanai gatavos pārtikas iepakojumus. Piedāvātais sadarbības veids – noslēgt komerclīgumu ar tehnisko palīdzību.
POD: TRNL20230109003

Apvienotās Karalistes (Velsa) biotehnoloģiju un veselības aprūpes uzņēmums izstrādājis medicīnisku ierīci brūču aprūpei. Uzņēmums meklē sadarbības partneri ar jau gatavām formas atmiņas polimēru putām (SMP), lai nodrošinātu materiālu jaunajai, izstrādes stadijā esošajai medicīnas ierīcei. Uzņēmums meklē partnerus, kas var piedāvāt risinājumus, noslēdzot komerclīgumu ar tehnisko palīdzību.
POD: TRGB20221219007