Aktualitātes

Iespēja pieteikties bezmaksas mācībām par iekļaujošu darba vidi

Lai sniegtu izpratni par diskriminācijas novēršanu un iekļaujošas darba vides veidošanu, Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu un organizācijas attīstības centru Spring Valley aicina uzņēmumu, iestāžu, biedrību un nodibinājumu vadītājus/-as un darbiniekus/-ces uz pilnībā apmaksātiem mācību pasākumiem:

  • “Skatu Punkti: Cieņa” 27. – 29. jūlijā, Lūznavas muižā, Rēzeknes novadā.
  • “Skatu Punkti: Cieņa” 10. – 12. augustā, Atpūtas kompleksā “Miķelis” Bauskas novadā.
  • “Skatu Punkti: Cieņa” 17. – 19. augustā, Skrundas muižā, Skrundā.

Mācību laikā būs iespēja saņemt atbildes uz jautājumiem par to, kas  ir dažādība un tolerance, kāpēc iecietība un dažādības vadība ir svarīga darba devējiem. Tāpat būs iespēja iegūt zināšanas par to, kā ieviest dažādības vadību un kā ilgtermiņā veidot iekļaujošu darba vidi. Mācības vada pieredzējuši pasniedzēji, un pasākumu ietvaros ir iespēja iepazīties gan ar iedvesmojošiem cilvēkstāstiem, gan citu organizāciju pieredzi.

Dalība mācībās ir bezmaksas, dalībniekiem tiek nodrošināta nakšņošanas vieta un nepieciešamības gadījumā – transports uz mācību norises vietu. Par dalību mācībās tiek izsniegts apliecinājums. Reģistrācija https://www.skatupunkti.lv/.